Judo'da final yapıldı

Judo

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2020 Olimpiyatlarına sporcu alt yapısı oluşturmak ve topluma spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu yıl yüzme hariç bütün branşlarda ücretsiz açtığı Yaz Spor Okullarında judo branşına 76 sporcu katıldı.

76 MİNİK KATILDI

Yaz Spor Okullarına veda turnuvaları çerçevesinde gerçekleştirilen, kulüp alt yapılarına sporcu seçmek, Yaz Spor Okullarına katılan sporcularımızın almış oldukları eğitimlerin hangi aşamada olduklarını belirlemek amacıyla antrenör Didem Su Özcan’in öncülüğünde 27 Ağustos 2013 tarihinde judo Turnuvası yapıldı. Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; “İlimizde bu yıl ilk kez Yaz Spor Okullarında görücüye çıkan judo branşına 76 minik sporcumuz katıldı” dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Ünlü “Kadrolu antrenörümüz Didem Su Özcan’ın katkıları sayesinde sporu seven sporu yaşam tarzı haline getiren ahlaklı sporcular yetiştirecek” ifadelerinde bulundu. Sporun sadece yaz spor okulları ile sınırlı kalmaması gerektiğini belirten Ünlü antrenörler eşliğinde yıl boyu sportif faaliyetlerin devam ettiğini belirtti. Turnuvaya katılan minik sporcularımıza ayrı ayrı tebrik etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ile Sportif Eğitim Uzmanı Esat Buğdaylı ve veliler verdi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ